Aktuelt

Her finner du aktuelle saker fra Idretten Skaper Sjanser.
Husk å følge oss i sosiale medier også! 
4.9.2023
Idretten Skaper Sjanser

Arctic Race of Norway 2023

Vi klarte det! For en sterk gjeng, og for et lagfellesskap.
11.5.2023
Idretten Skaper Sjanser

Rogaland Rideklubb starter opp med «Idretten Skaper Sjanser»

-Vi ønsker å gi noe tilbake til samfunnet, og vi ønsker å vise at hest er for alle, sier Ingrid Knutsen-Jensen i Rogaland Rideklubb. Hun er klubbens prosjektleder når Rogaland Rideklubb nå blir den femte rideklubben med tilbud gjennom «Idretten Skaper Sjanser».
20.3.2023
Tekst og foto: Ingeborg Scheve

Idretten skaper sjanser gikk mer enn det remmer og tøy holdt

Steinar fra Idretten skaper sjanser tok virkelig ordtaket «gå det remmer og tøy holder» på alvor: Han åpnet så hardt på HalvBirken at bindingen løsnet fra skien like etter start.
4.10.2022
Idretten Skaper Sjanser

Informasjonsfilm ISS 2022

En aktiv og fartsfylt sommer er over, og hvilken sommer det ble med mestring og mål som ble nådd. Aktiviteter med mening til lands og til vanns i et felleskap hvor båndene stadig blir sterkere. Utrolig tøffe utøvere som har mestret turer, eventer og den nødvendige daglige treningen for å være rustet.
Liv Ekeberg

Mestring i Bergen-Voss-rittet, se video og bilder

Vi klarte det!!! Pinsen ble en fantastisk mestringsreise for 29 utøvere fra tre av sykkelgruppene våre da de gjennomførte rittet Bergen-Voss i suveren stil. 170 kilometer med fantastisk lagarbeid!
1.6.2022
Liv Ekeberg

Landslagssjefen støtter vår søknad

Klar tale fra landslangssjef Ståle Solbakken: - Jeg støtter at fotballen og Idretten Skaper Sjanser får tilslaget om TV-aksjonen 2023! Se videoen her.
25.5.2022
Liv Ekeberg

- Mer av det som virker

Bjørn Haugen Morstad er daglig leder i Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal. Han er også tørrlagt alkoholiker. I videoen forteller han forhvor TV-aksjonen bør gå til Idretten Skaper Sjanser og Fotballstiftelsen..
23.5.2022
Liv Ekeberg

Johan H. Andresen mener TV-aksjonen bør gå til Idretten Skaper Sjanser og Fotballstiftelsen

Ferd-eier og milliardær Johan H. Andresen håper at Idretten Skaper Sjanser og Fotballstiftelsen sammen får TV-aksjonen 2023. Se video.
5.5.2022
Liv Ekeberg

Vi kjemper om TV-aksjonen 2023

Sammen med Fotballstiftelsen er vi én av 15 søkere til TV-aksjonen 2023. - Vi vil gi flere tilgang til idrettens arena, sier leder Morten Nyborg. - Vi kan utrette en stor forskjell for tusener som sliter i samfunnet vårt dersom denne søknaden skulle lykkes, sier leder Arne Knoph. Se hvem vi konkurrerer med og lenke til søknaden.
Liv Ekeberg

Ny sykkelgruppe ved Gardermoen

Viken fylke har fått sin andre ISS-sykkelgruppe. - Alle skal ha en mulighet til å føle seg som en del av fellesskapet, sier en glad ordfører.
Liv Ekeberg

NAV: Steinar er ansatt og utøver

Gjennom jobben sin i NAV har erfaringskonsulent Steinar Schipper godt overblikk over miljøet og rekrutterer utøvere til sykkelgruppa som han selv har hatt stor glede av.
Liv Ekeberg

Bymisjonen: - Gjør at huet fungerer bedre

Jon Pablo i Kirkens Bymisjon ringte Håkon med en utfordring. Han tok den og satte henda på sykkelstyret. Siden har han holdt blikket framover og tråkka til.
24.3.2022
Liv Ekeberg

BMW Norge: - Stolte av å spille på lag med Idretten Skaper Sjanser

- Vi i BMW Norge er stolte av å spille på lag med Idretten Skaper Sjanser. Gjennom idrettens felleskap går de nye veier for å hjelpe mennesker med rusutfordringer tilbake til samfunnet, sier BMW Norge.
Liv Ekeberg

Fürst: - Positive erfaringer med prøvetaking

Liv Ekeberg

Kommunen: "Camillas metode"

Camilla Winterbottom følger en metode for å få mennesker med rusutfordringer inn i idrettens fellesskap. Den er like enkel som den er genial.
Liv Ekeberg

Terapeuten: - Idrettesarenaen er en god læringsarena

Terapeut Lise Jakobsen er opptatt av samarbeidet mellom spesialisthelsetjenesten og Idretten Skaper Sjanser. - Bygg på interesser pasienten har, for idrettsarenaen er en god læringsarena for mange sider av livet, sier hun.
15.3.2022
Liv Ekeberg

Privat institusjon: - Enkelt å komme i gang

Slik hjalp den private institusjonen Jørgen med å bli utøver: - Folk tenker at det er en lang og slitsom prosess inn i Idretten Skaper Sjanser, men så var det jo ikke det, da!
11.3.2022
Liv Ekeberg

Drømmedag med kadettene

Nylig hadde Byåsen-utøverne våre en dag på Luftkrigskolen i Trondheim.
10.2.2022
Liv Ekeberg

Et eventyr med hest og ski i fjellet

Rytterne våre i Viken har denne uka hatt noen fantastiske dager på Venabu-fjellet med teamleder Line Moen fikk de oppleve fantastisk kanefart med bjeller og fakler, moskus-tapas og ski på beina for første gang på 20 år.
21.2.2022
Liv Ekeberg

Skiglede i Nilsebyen

I Nilsebyen har våre utøvere sitt hovedkvarter, og nå er det fabelaktige forhold og føre for teknikktrening.
Liv Ekeberg

Vi skal sykle i Tour de France!

JIPPI!!! ENDELIG kan vi dele denne store nyheten med dere: Vi skal sykle i Tour de France!
31.12.2021
Liv Ekeberg

Vår årskavalkade - og for et år!

"Blikket framover, ikke snu hodet!" Mottoet er viktig på sykkelen, hesten, i sporet - og i hverdagen. Men nå, rett før vi legger 2021 bak oss, unner vi oss et kjapt tilbakeblikk. Se videoer og bilder.
27.10.2021
Liv Ekeberg

Stolt samfunnspartner av Arctic Race

Vi er stolte og veldig glade for at Arctic Race of Norway har valgt oss som én av sine tre samfunnspartnere.
17.9.2021
Liv Ekeberg

- En drøm i oppfyllelse

- Dette har jeg drømt om å gjøre siden jeg var sju år, sier utøver Eva. Rytterne våre i Viken dro denne uka til Jotunheimen.
8.9.2021
Liv Ekeberg

Sukess i Arctic Race of Norway!

Vi klarte det! Etter 950 kilometer rullet 22 utøvere over målstreken på Arctic Race of Norway! For en sterk gjeng, for et lagfellesskap. Vi fikk også besøk av statsministeren og to presidenter. Se bilder og video!
28.6.2021
Liv Ekeberg

Ellevill mestringsglede og godt samarbeid

Nervøsitet ble til mestringsglede da utøverne fra ridegruppa på Sørlandet kastet seg ut i frådende hvite elvestryk.
9.2.2021
Liv Ekeberg

BMW bidrar til idrettsglede for alle

En fersk avtale gjør Idretten Skaper Sjanser enda mer mobil og synlig på veiene.
29.12.2020
Liv Ekeberg

Vi skapte mange sjanser og seire i 2020

Vi er enormt stolte av treningsarbeidet og fellesskapet våre utøvere i alle grener har vist gjennom dette helt spesielle året. Bli med på en tur fra januar til desember!
21.12.2020
Liv Ekeberg

Langrennsgruppa trener i jula

De åtte utøverne i langrennsgruppa vår i Byåsen ligger ikke på latsida selv om det er høytid. Både julaften og nyttårsaften trener de i Granåsen, og teknikken blir stadig bedre.
3.12.2020
Liv Ekeberg

-Hest burde være på blå resept

Gina Lindbæk Hansen eier og driver ridesenteret som har vært det eneste i landet med tilbud i regi av Idretten Skaper Sjanser. - Den beste medisinen er adrenalin og å holde seg i farta – sånn er jo livet for alle.
28.11.2020
Liv Ekeberg

Flunka ny bil til sykkelgruppa

Sykkelgruppa til Idretten Skaper Sjanser på Sørlandet har fått en splitter ny bil til trening og konkurranser, takket være en raus og entusiastisk sponsor.
17.11.2020
Idretten Skaper Sjanser

Liv Ekeberg ansatt som kommunikasjonssjef

Liv Ekeberg (48) er ansatt som kommunikasjonssjef i Idretten Skaper Sjanser, et aktivitetstilbud for rusavhengige eid av Norges Cykleforbund, Norges Skiforbund og Norges Rytterforbund.