Samarbeid

Liv Ekeberg

NAV: Steinar er ansatt og utøver

Gjennom jobben sin i NAV har erfaringskonsulent Steinar Schipper godt overblikk over miljøet og rekrutterer utøvere til sykkelgruppa som han selv har hatt stor glede av.
Liv Ekeberg

Bymisjonen: - Gjør at huet fungerer bedre

Jon Pablo i Kirkens Bymisjon ringte Håkon med en utfordring. Han tok den og satte henda på sykkelstyret. Siden har han holdt blikket framover og tråkka til.
24.3.2022
Liv Ekeberg

BMW Norge: - Stolte av å spille på lag med Idretten Skaper Sjanser

- Vi i BMW Norge er stolte av å spille på lag med Idretten Skaper Sjanser. Gjennom idrettens felleskap går de nye veier for å hjelpe mennesker med rusutfordringer tilbake til samfunnet, sier BMW Norge.
Liv Ekeberg

Fürst: - Positive erfaringer med prøvetaking

Liv Ekeberg

Kommunen: "Camillas metode"

Camilla Winterbottom følger en metode for å få mennesker med rusutfordringer inn i idrettens fellesskap. Den er like enkel som den er genial.
Liv Ekeberg

Terapeuten: - Idrettesarenaen er en god læringsarena

Terapeut Lise Jakobsen er opptatt av samarbeidet mellom spesialisthelsetjenesten og Idretten Skaper Sjanser. - Bygg på interesser pasienten har, for idrettsarenaen er en god læringsarena for mange sider av livet, sier hun.
15.3.2022
Liv Ekeberg

Privat institusjon: - Enkelt å komme i gang

Slik hjalp den private institusjonen Jørgen med å bli utøver: - Folk tenker at det er en lang og slitsom prosess inn i Idretten Skaper Sjanser, men så var det jo ikke det, da!