Personvern

Kontakt

Mail som blir sendt via "kontakt oss" knappen sendes til post@idrettenskapersjanser.no

Denne dataen vil ikke lagres på nettsiden, men vi ber likevel om at du er forsiktig med å oppgi sensitive personopplysninger per mail.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt  bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for deg som besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Om du ikke vil tillate lagring av informasjonskapsler på din datamaskin må du selv slå av funksjonen i nettleseren din.

Idretten Skaper Sjanser innhenter informasjon via: Google Analytics – et analyseverktøy hvor vi kan lese aktiviteten på nettsiden vår. Ip-adressen du legger igjen på nettsiden anonymiseres i Google Analytics. Informasjonen benyttes til å forbedre nettsidene våre.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle organisasjoner er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks. Vår epost: post@idrettenskapersjanser.no

Personvernhenvendelser

Henvendelser kan rettes til post@idrettenskapersjanser.no.
Merk henvendelsen med «Personvern».

Ditt samtykke