15.9.2021

Sukess i Arctic Race of Norway!

No items found.

Arctic Race of Norway er et profesjonelt etapperitt for landeveissykkel. Rittet går fra Tromsø til Harstad over fire dager. Med mottoet "Mer enn et sykkelritt" åpnet rittet i år for første gang for ikke-profesjonelle utøvere. Idretten Skaper Sjanser hadde med 4 kvinner og 18 menn, samt støtteapparat. Før første etappe syklet vi fra Nordkapp til Tromsø. Underveis overnattet vi i idrettshaller. På reisen hadde vi gode bidragsytere fra BMW Norge, Meny, Sparebankstiftelsen, Helle Bennet Stiftelse, Bergesenstiftelsen og BussRing. Idretten Skaper Sjanser mottar støtte fra Helse- og omsorgsdepartementet og Helsedirektoratet.

Har du sett disse?

17.11.2020
Idretten Skaper Sjanser

Liv Ekeberg ansatt som kommunikasjonssjef

Liv Ekeberg (48) er ansatt som kommunikasjonssjef i Idretten Skaper Sjanser, et aktivitetstilbud for rusavhengige eid av Norges Cykleforbund, Norges Skiforbund og Norges Rytterforbund.
3.12.2020
Liv Ekeberg

-Hest burde være på blå resept

Gina Lindbæk Hansen eier og driver ridesenteret som har vært det eneste i landet med tilbud i regi av Idretten Skaper Sjanser. - Den beste medisinen er adrenalin og å holde seg i farta – sånn er jo livet for alle.
29.12.2020
Liv Ekeberg

Vi skapte mange sjanser og seire i 2020

Vi er enormt stolte av treningsarbeidet og fellesskapet våre utøvere i alle grener har vist gjennom dette helt spesielle året. Bli med på en tur fra januar til desember!