Østlandet

Logo Råde og Onsøy Rideklubb
Ridning

Råde og Onsøy Rideklubb

Råde og Onsøy Rideklubb holder til øst i Viken fylke og har cirka 200 medlemmer. Klubben er definert som en satsningsklubb i NRF, og er en satsende breddeklubb som arrangerer både klubb- og lands -og elitestevner. Råde og Onsøy rideklubb er en klubb for alle! 

Ann-Helen Tonheim

Telefon: 99613495
Epost: annhelentonheim@gmail.com

Har fagbrev i hestefaget og trenerutdanning gjennom Norges Rytterforbund. Ann-Helen er også utdannet spesialpedagog og har konkurrert selv i dressur og sprang. Har drevet rideskolen i 15 år.
Logo Ullensaker Cykleklubb
Sykkel

Ullensaker CK

Ullensaker Cykleklub er et lag som ved samarbeid og kameratskap fremmer og ivaretar sykkelsporten. Vårt motto passer godt med Idretten Skaper Sjansers mål om å  skape samhold og mestring gjennom idrett. Vi holder til i området Gardermoen - Jessheim i Viken.

Tor Eirik Ombustved
Linda Treseng

Telefon: 48162311
Epost: linda.treseng@gmail.com

Teamleder og trener for vår sykkelgruppe og aktiv landeveis- og terrengsyklist gjennom mange år.
Logo Nes Rideklubb
Ridning

Nes Rideklubb

Nes Rideklubb er en aktiv rideklubb innen sprang, dressur, feltritt, mounted games og distanse.
Klubben holder til på Romerike.

Line Moen
Line Moen

Telefon: 95926347
Epost: line@dressursaklart.no

Teamleder og trener for ridegruppa på Romerike. Line har vært proffrytter og konkurrert internasjonalt innen dressurridning.
Logo Nes Rideklubb
Sykling

Fredrikstad Sykkelklubb

Sykkelklubb med aktiviteter for voksne og barn.

Line Moen
Kamilla Erserk

Telefon: 48178549
Epost: idrettenskapersjanser.kamilla@gmail.com

Teamleder og trener for vår sykkelgruppe i Fredrikstad/Østfold. Kamilla har 14 års fartstid innen profesjonell idrett.

Sørlandet

Logo Arendal Cykleclub
Sykling

Arendal Cykleclub

I dag er det nesten 350 medlemmer i Arendal Cykleclub. Alle skal føle seg velkommen i klubben. Sykling er en idrett hvor folk på ulike nivåer kan trene sammen - fokuset er nettopp gleden av å sykle sammen med andre.

Einar Solberg
Jack Fredriksen

Telefon: 902 18 933

Teamleder
Logo Arendal og Grimstad Rideklubb
Ridning

Arendal og Grimstad Rideklubb

Vi holder til på Fevik, midt mellom Arendal og Grimstad. På stallene står det 90 hester og vi har 550 medlemmer i alle aldersgrupper. Hver uke besøker 250 barn, unge og voksne oss på våre ridekurs. Vi  arrangerer konkurranser innen sprang, dressur og voltige. Vår visjon er å skape idrettsglede for alle gjennom et bredt tilbud, samt å hele tiden jobbe for et trygt og inkluderende miljø for alle.  

Åse Mortensen
Åse Mortensen

Telefon: 91159610
Epost: mortensenaase@gmail.com

Daglig leder i rideklubben på Fevik, og teamleder for vår gruppe. 30 års fartstid i ryttermiljøet. Årets ildsjel i Agder 2018.

Vestlandet

Logo Lyn Ski
Sykling

Bergen Cykleklubb

Vi er en klubb med stor aktivitet fra ungdom til veteransyklister, og har rundt 400 medlemmer. Dette gjør oss til en av landets største sykkelklubber. Vi ønsker at alle som kommer inn i klubben skal føle seg velkommen og finne sykkelvenner uansett hvilket nivå en ønsker å være på. 

Lars Engeberg
Lars Engeberg

Telefon: 99545780
Epost: lengeberg@mil.no

Teamleder med lang fartstid som ivrig syklist. Bakgrunn og ledererfaring fra Forsvaret.

Midt-Norge

Logo Byåsen Langrenn
Ski

Byåsen Langrenn

Byåsen Langrenn er en idrettsforening i Trondheim. Opprinnelig var skiidretten den dominerende aktiviteten i idrettslaget, som nå har rundt 2000 medlemmer med åtte avdelinger som blant annet allidrett, fotball, friidrett, håndball, orientering, ski, sykkel, trim og teater.

Kirsti Krohn Garnæs
Kirsti Krohn Garnæs

Telefon: 92051678
Epost: kirsti.k.garnas@ntnu.no

Leder skigruppa vår i Byåsen Langrenn siden høsten 2019. Fysioterapeut, jobbet mange år for skiskytterlandslaget. Forsker ved NTNU.

Nord-Norge

Logo Harstad Ride og Kjøreklubb
Ridning

Harstad Ride og Kjøreklubb

Vi har tett samarbeid med Harstad Hestesportsenter og Sæteråsen Stall og Rideskole, og de fleste av klubbens aktiviteter holdes ved disse anleggene. Vårt formål er å samle ride- og kjøresporten i Harstad. Vi ønsker å gjøre det lettere for deg som enten er ny eller dreven rytter og kusk, til å komme videre med ditt mål i hesteverdenen. Vi har fokus på rekruttering og trygghet.

Anne-Rebekka Kulseng-Hansen
Anne-Rebekka Kulseng-Hansen

Telefon: 48073160
Epost: post@annerebekka.no

Har jobbet med sportshest og ridning siden 2007. Utdanning fra Norsk Hestesenter og Norges Rytterforbund. Driver egen stall og rideskole.