Flunka ny bil til sykkelgruppa

Av: 
Liv Ekeberg
Skrevet den: 
28/11/2020
Sykkelgruppa til Idretten Skaper Sjanser på Sørlandet har fått en splitter ny bil til trening og konkurranser, takket være en raus og entusiastisk sponsor.

- Vi vet det blir mye behov for å frakte utøvere og utstyr rundt omkring framover, så dette er vi veldig glad for, sier Sølve Strømsland, leder i Arendal Cykleclub (ACC).

Mandag 23. november hentet klubben den lekre doningen med henger til Arendal.

Bilen er dekorert med et stort bilde av ryttere fra ACC, logoen til Idretten Skaper Sjanser, klubbens logo og flere sponsor-navn.

- Veldig spennende

- Vi presenterte samarbeidet vårt med Idretten Skaper Sjanser for en av våre hovedsponsorer, Auto-Car, og sjekket om det var vilje til å hjelpe oss med å skaffe en bil, forteller Strømsland.

Innehavere Jarl Helge Venemyr i Auto-Car forteller at det er flere grunner til at han ønsker å støtte Idretten Skaper Sjanser og sykkelgruppa på denne måten.

- Vi har et godt samarbeid med ACC og støtter det klubben står for. Jeg fulgte med på tilsvarende prosjekt sist sesong, og synes prosjektet er veldig spennende. Det fortjener støtte da det er med på å gi mange en ny start og total forandring av sin egen tilværelse og fremtid som forhåpentligvis vil vare, sier Venemyr, og fortsetter entusiastisk:

- Kan vi bidra med å legge til rette for at prosjektet kan gjennomføres, synes vi det er hyggelig og samtidig nyttig. Jeg håper også det blir oppfattet positivt at vi er med, både lokalt og ellers der Idretten Skaper Sjanser er til stede, sier innehaveren av Auto-Car.

Først på Sørlandet

Midler fra foreningen Idretten Skaper Sjanser sørger for at sykkelklubben, som den første på Sørlandet, har en proff trener for gruppa med utøvere, som trener sammen tre dager i uka.

Her er Rachid Lahc med som inspirator og hjelpetrener for tidligere OL-vinner på skøyter, Simen Spieler Nilsen. Rachid var med i gjengen som syklet fra Oslo til Ålesund i juni. Han har fullført oppholdet ved Tyrili Arendal og valgte å bosette seg i byen etter å ha blitt tatt så godt imot i sykkelklubben.

At den røde Renault-en med henger blir godt synlig på veiene framover, er helt klart:

Til daglig vil trener Simen bruke bilen til og fra treningene, og for å frakte sykler og utøvere rundt på Sørlandet og andre steder klubben ferdes.

Ta kontakt med oss

post@idrettenskapersjanser.no