Vertsklubber

Her finner du nyttig informasjon om vertsklubbene våre. 

Byåsen Logo
Ski

Byåsen Idrettslag

Byåsen Idrettslag er en idrettsforening fra Byåsen i Trondheim. Opprinnelig var skiidretten den dominerende aktiviteten i idrettslaget, som nå har rundt 2000 medlemmer, men er nå basert på åtte avdelinger som blant annet allidrett, fotball, friidrett, håndball, orientering, ski, sykkel, trim og teater.

Ridning

Råde og Onsøy Rideklubb

Råde og Onsøy rideklubb holder til i Viken og har ca. 200 medlemmer. Den var med i piloten til Norges Rytterforbund sitt Klubbsatsingsprogram og er en Satsingsklubb. Klubben sier selv at den er en satsende breddeklubb og arrangerer stevner, alt fra klubb til lands -og elitestevner. Råde og Onsøy rideklubb er en klubb for alle!

Sykling

Arendal Cykleklubb

I dag er det nesten 350 medlemmer i Arendal Cykle Club. Alle skal føle seg velkommen i klubben. Sykling er en idrett hvor mange på ulike nivåer kan trene sammen - fokuset er nettopp gleden av å sykle sammen med andre.

Sykling


3 klubber - ett lag

Utøverne våre var gjennom 2021 medlemmer i tre lokale sykkelklubber, med egen trener gjennom Idretten Skaper Sjanser Før avreise til Nord-Norge ble de til sammen 22 utøverne spleiset til ett lag.
Les om sukessen i Arctic Race of Norway.

Ski

LYN SKI

LYN SKI er landets største skiklubb med 2750 medlemmer. Hver uke trener 1100 små og store med oss på mange ulike skigrupper. Bredden er stor og takhøyden himmelvid. LYN SKI er stolt av å ha både OL og VM mestere, og vi er stolt av den store bredden og de mange små og unge. I vårt mangfold har vi også en stor paraidrettsgruppe for voksne og to mindre barnegrupper. Vi arrangerer flere store skirenn om vinteren, med blant annet vårt klubbmesterskap som har bortimot tusen til start! Vi er også stolte arrangører av flere løp, blant annet det tradisjonsrike Nordmarka Skogsmaraton. Å spre ski- og treningsglede hos store og små, er vårt aller største mål!

Sykling

Bergen Cykleklubb

Bergen CK er en klubb med stor aktivitet fra ungdom tilveteransyklister, og har per i dag ca 400 medlemmer. Dette gjør oss til en avlandets største sykkelklubber. Vi ønsker at alle som kommer inn i klubben skalføle seg velkommen og finne sykkelvenner å trives med uansett hvilket nivå en ønsker å være på. 

Ridning

Arendal og Grimstad Rideklubb

Arendal og Grimstad Rideklubb holder til på Fevik, midt mellom Arendal og Grimstad. På stallene står det 90 hester og vi har 550 medlemmer i alle aldersgrupper. Hver uke besøker 250 barn, unge og voksne oss på våre ridekurs. Vier også en stor arrangør av konkurranser innen sprang, dressur og voltige. Vår visjon er å skape idrettsglede for alle gjennom et bredt tilbud, samt å hele tiden jobbe for et trygt og inkluderende miljø for alle.  

Ridning

Harstad Ride og Kjøreklubb

Harstad Ride og Kjøreklubb har tett samarbeid med Harstad Hestesportsenter og Sæteråsen Stall og Rideskole, og de fleste av klubbens aktiviteter holdes ved disse anleggene. Harstad Ride og Kjøreklubb ble etablert 9. oktober 2017 og er en idrettsklubb under Norges Rytterforbund. Vårt formål som klubb er å samle ride- og kjøresporten i Harstad. Her har byens to rideskoler gått sammen for å styrke samholdet. Og sammen som klubb ønsker å gjøre det lettere for deg som enten er ny eller dreven rytter og kusk, til å komme videre med ditt mål i hesteverdenen. Vi setter høyt fokus på rekruttering og trygghet.