Liv Ekeberg ansatt som kommunikasjonssjef

Av: 
Idretten Skaper Sjanser
Skrevet den: 
17/11/2020
Liv Ekeberg (48) er ansatt som kommunikasjonssjef i Idretten Skaper Sjanser, et aktivitetstilbud for rusavhengige eid av Norges Cykleforbund, Norges Skiforbund og Norges Rytterforbund.

-Vi er svært glade for å få Livs kompetanse med på laget. Livs brennende engasjement for vår gruppe utøvere og hennes solide bakgrunn fra media gjennom 25 år og Pressens Faglige Utvalg gjennom ti år, vil bidra godt i en fase der Idretten Skaper Sjanser er i vekst, sier daglig leder Morten Nyborg.

Hans motto er:«Vi gjenvinner mennesker.»

Prosjektleder Morten Nyborg

- Det står stor respekt av jobben disse utøverne gjør for å få livet sitt på rett kjøl. Å kutte rus og gammelt miljø, skaper et tomrom, og idretten er en unik arena for et sunt fellesskap. Her opplever de mestring og mening i en hverdag uten rus, sier Liv Ekeberg, som tar permisjon fra stillingen som journalist i Agderposten.

- Jeg synes det er fantastisk moro å få være med på å løfte fram det viktige arbeidet til Idretten Skaper Sjanser, et arbeid som kommer enkeltmennesker og hele storsamfunnet tilgode, sier Ekeberg.

Hun har bakgrunnfra blant annet TV 2 Nyhetskanalen, Nettavisen, Adresseavisen og Aftenposten.

Helseminister Bent Høie berømmer forbundene, initiativtaker Morten Nyborg og ikke minst utøverne for arbeidet som er gjort så langt. Les mer om det her.

Kommunikasjonssjef Idretten Skaper Sjanser, Liv Ekeberg

For kommentar, kontakt

Morten Nyborg: 477 00 093 morten@idrettenskapersjanser.no

og Liv Ekeberg: 99 26 1900 liv@idrettenskapersjanser.no

Nedlastbar logo

Ta kontakt med oss

post@idrettenskapersjanser.no