BMW bidrar til idrettsglede for alle

Av: 
Liv Ekeberg
Skrevet den: 
9/2/2021
En fersk avtale gjør Idretten Skaper Sjanser enda mer mobil og synlig på veiene.

Hos BMW Bilia på Skøyen i Oslo står to sorte, glinsende doninger. Bilene er dekorert med logoen til Idretten Skaper Sjanser.

På denne måten bidrar BMW Norge og landets største BMW-forhandler i foreningens arbeid for at folk som har falt utenfor samfunnet skal ha et fellesskap der de opplever mestring, idrettsglede og rusfrie timer gjennom trening.  

– Vi er svært takknemlige for bidraget. For at vi skal komme oss framover, må det gå rundt, bokstavelig talt, sier Morten Nyborg, daglig leder i Idretten Skaper Sjanser, med et smil.

Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge, vender lyskasteren tilbake:

- Det er ildsjelene bak "Idretten skaper sjanser" og utøverne selv som er heltene her. Vi i BMW er glade for kunne være en del av støtteapparatet og heiagjengen. Vi ønsker dem alle god tur rundt om i landet med to BMW xDrive30e, sier Tegneby.

Bilene han snakker om, er to ladbare hybrider av siste generasjon BMW X3. Med firehjulsdrift, og komfort og sikkerhet i høysetet, ligger alt til rette for mil etter mil med transport av både folk og utstyr.

Vi gleder oss til veien videre med støtten fra BMW.

RULLER UT: Norges største BMW-forhandler bidrar til Idretten Skaper Sjanser med to spreke og miljøvennlige BMW xDrive30e. Fra venstre Erik Hvalby, salgsjef storkunde BMW Bilia Skøyen, Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør BMW Group Norge, Kirsti Ruud, prosjektkoordinator Norges Cykleforbund, og daglig leder Morten Nyborg i Idretten Skaper Sjanser.
Om Idretten Skaper Sjanser

Ta kontakt med oss

post@idrettenskapersjanser.no